3in1Sports coacht je naar jouw sportieve doelen.

Voor tri- en duatleten, wielrenners en hardlopers.

Intake

Het personal coachingstraject begint met een intakegesprek. Daarin maken we kennis, stellen we je doelen en bepalen jouw trainingsstructuur, op maat voor jouw situatie, niveau en doelstellingen. De intake duurt ongeveer één uur en kost € 50,-.

Coachgesprekken

Je coach heeft op vaste momenten persoonlijk contact (telefoon of skype) met je om je voortgang te evalueren en je trainingen op te stellen. Tussendoor kan je mailen als je vragen hebt. We volgen je vooruitgang aan de hand van je trainingsresultaten en veldtesten.

Gezamenlijke training

Eens per maand organiseert 3in1Sports een gezamenlijke training, zodat we je ook in het water, op de fiets of lopend bezig zien.

Netwerk

3in1Sports werkt samen met een sportarts, fysiotherapeuten en specialisten voor fiets- loop- en zwemanalyses.

Trainingpeaks

Je schema wordt online via TrainingsPeaks beschikbaar gesteld. TrainingPeaks is ook je logboek zodat je coach kan zien hoe je trainingen gaan.

Opties & prijzen

Je kunt kiezen uit drie opties: wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contact.

Wekelijks contact: € 375 per kwartaal
Tweewekelijkse contact: € 290 per kwartaal
Maandelijks contact: € 210 per kwartaal

Betaling

Na de intake ontvang je per email de factuur voor de intake en het restant van het lopende kwartaal.

Daarna ontvang je telkens aan het begin van het kwartaal per email de factuur. Deze dient voor het eind van het kwartaal te zijn voldaan.

3in1Sports werkt niet met contracten. Je mag op elk gewenst moment de coachingsfrequentie aanpassen, pauzeren of stoppen, zonder voorwaarden.

Meer informatie?

Wil jij weten of 3in1Sports iets voor jou is? Een keertje mee trainen op één van de maandelijkse trainingsdagen? Vragen voor Bert of voedingsgerelateerde vragen voor Tabitha? Neem contact met ons op, we horen graag van je!

Naam:

E-mail:

Jouw bericht: