skip to Main Content

3in1Sports coacht je naar jouw sportieve doelen.

Voor tri- en duatleten, wielrenners en hardlopers.

Intake

Het personal coachingstraject begint met een intakegesprek en lactaattest. Daarin maken we kennis, stellen we je doelen en bepalen jouw trainingsstructuur, op maat voor jouw situatie, niveau en doelstellingen. De lactaattest geeft inzicht in je energiehuishouding, je inspanningsfysiologische sterktes en ontwikkelpunten en bepaalt je trainingszones. De intake en test duren twee uur en kosten € 199.

Van inspanningstest naar trainingsschema

3in1Sports maakt gebruik van inspanningstesten om jouw metabole profiel op te stellen. Met lactaatmetingen worden je fysiologische sterktes en zwaktes inzichtelijk en je trainingszones bepaald. Door deze testen te herhalen, kunnen we je voortgang meten en bijsturen als dat nodig is.

Coachgesprekken

Je coach heeft op vaste momenten persoonlijk contact (telefoon of skype) met je om je voortgang te evalueren en je trainingen op te stellen. Tussendoor kan je mailen of appen als je vragen hebt. We volgen je vooruitgang aan de hand van je lactaattesten en DIY-testen.

Netwerk

3in1Sports werkt samen met een sportarts, fysiotherapeuten en specialisten voor fiets- loop- en zwemanalyses.

Trainingpeaks

Je schema wordt online via TrainingsPeaks beschikbaar gesteld. TrainingPeaks is ook je logboek zodat je coach kan zien hoe je trainingen gaan.

Tarieven

Voor Personal Coaching kan je kiezen uit de onderstaande opties:

Vierwekelijks contact + twee inspanningstesten/ jaar:  €129 per 4 weken
Tweewekelijkse contact + twee lactaattesten/ jaar: €159 per 4 weken
Wekelijks contact: + drie lactaattesten/ jaar: €249 per 4 weken

Deze bedragen zijn inclusief BTW.

Extra inspanningstest

Natuurlijk kan je tijdens een Personal Coachingstraject extra inspanningstesten laten afnemen.

Een inspanningstest kan je ook helpen na een periode van ziekte of onderbreking van je training, zodat je weer verantwoord en onderbouwd de draad van de trainingen kunt oppakken.

Extra inspanningstest: €149

Voor wie?

3in1Sports begeleidt atleten van alle niveau’s – van beginners tot wereldtoppers. Een Personal Coachingstraject is voor iedereen die één op één begeleid wil worden:

 • Tri- en duatleten
 • Hardlopers
 • Wielrenners

3in1Sports werkt niet met contracten.

Na de intake ontvang je per email de factuur voor de intake en de eerste 12 weken – de minimumperiode voor een Personal Coachingstraject. Daarna ontvang je elke 4 weken de factuur, die je met een automatische incasso of betalingsverzoek kan voldoen.

Je mag na de eerste 12 weken op elk gewenst moment de coachingsfrequentie aanpassen, pauzeren of stoppen, zonder voorwaarden. 

Meer informatie?

Wil jij weten of 3in1Sports iets voor jou is? Een keertje mee trainen op één van de maandelijkse trainingsdagen? Vragen voor Bert of voedingsgerelateerde vragen voor Tabitha? Neem contact met ons op, we horen graag van je!

  Naam:

  E-mail:

  Jouw bericht:

  Back To Top