skip to Main Content

3in1Sports coacht je naar jouw sportieve doelen.

Voor tri- en duatleten, wielrenners en hardlopers.

Intake

Een Persoonlijk Trainingsschema begint met een intakegesprek en lactaattest. We maken kennis, bespreken je doelen en bepalen jouw trainingsstructuur, op maat voor jouw situatie, niveau en doelstellingen. De inspanningstest geeft inzicht in je energiehuishouding en belastbaarheid en bepaalt je trainingszones. De intake en test duren twee uur.

Van inspanningstest naar trainingsschema

3in1Sports maakt gebruik van inspanningstesten om jouw metabole profiel op te stellen. Met lactaatmetingen worden je fysiologische sterktes en zwaktes inzichtelijk en je trainingszones bepaald. Door deze testen te herhalen, kunnen we je voortgang meten en bijsturen als dat nodig is.

Persoonlijk Trainingsschema

Na de intake en inspanningstest schrijven wij jouw trainingsschema van minimaal 12 en maximaal 20 weken. Je schema wordt op maat gemaakt, rekening houdend met jouw belastbaarheid en trainingsmogelijkheden en opbouwend naar jouw persoonlijke doel.

Trainingpeaks

Je schema wordt online via TrainingsPeaks beschikbaar gesteld. TrainingPeaks is ook je logboek zodat je coach kan zien hoe je trainingen gaan.

Netwerk

3in1Sports werkt samen met een sportarts, fysiotherapeuten en specialisten voor fiets- loop- en zwemanalyses.

Tarieven

De minimumperiode voor een Persoonlijk Trainingsschema is 12 weken. We hanteren de volgende tarieven:

Intake + lactaattest + 12 weken schema: € 299

Prijs per extra week: € 12,50

Deze bedragen zijn inclusief BTW.

Extra inspanningstest

Natuurlijk kan je tussentijds of na afloop van je schema een extra inspanningstest laten afnemen.

Een inspanningstest kan je ook helpen na een periode van ziekte of onderbreking van je training, zodat je weer verantwoord en onderbouwd de draad van de trainingen kunt oppakken.

Extra inspanningstest: €149

Voor wie?

3in1Sports begeleidt atleten van alle niveau’s – van beginners tot wereldtoppers. Een Persoonlijk Trainingsschema is voor iedereen die een op maat gemaakt schema wil:

 • Tri- en duatleten
 • Hardlopers
 • Wielrenners

Meer informatie?

Wil jij weten of 3in1Sports iets voor jou is? Een keertje mee trainen op één van de maandelijkse trainingsdagen? Vragen voor Bert of voedingsgerelateerde vragen voor Tabitha? Neem contact met ons op, we horen graag van je!

  Naam:

  E-mail:

  Jouw bericht:

  Back To Top