Ga met 3in1Sports op trainingsstage!

3in1Sports trainingsstages zijn volledig verzorgd, worden geleid door ervaren trainers en vinden plaats op de mooiste locaties.

Ga met 3in1Sports op hoogtestage in Ethiopië!

In 2020 organiseert 3in1Sports haar eerste hoogtestage in Ethiopië. Je verblijft in het op 1900 meter hoogte gelegen Debre Zeit, dezelfde hoogte als Sankt Moritz en Font Romeu. De stage richt zich op triatleten en hardlopers die zich op hoogte willen voorbereiden op het wedstrijdseizoen. De stage duurt twee weken: lang genoeg om je te kunnen aanpassen aan de hoogte en kort genoeg om in te passen in je agenda.

Een typische stagedag

Wakker worden met een ontbijtloopje in het bos. Daarna douchen en uitgebreid ontbijten met vers fruit, muesli en en powerpap. Factor 20 op de benen, bidons vullen en genieten van de klimmen en afdalingen. Thuis een maaltijdsoep en salade en relaxen aan het zwembad. ‘s Avonds een uitgebreid diner en genieten van de zonsondergang.

Locaties

De stages worden georganiseerd op de mooiste locaties, van waaruit het prachtig zwemmen, fietsen en lopen is. Onze locaties:

Wilgenweard – Nijverdal (Nederland)
Las Errizas – Alcala del Valle (Spanje, Andalusië)
Finca La Padrera – Ca’n Picafort (Spanje, Mallorca).
CCR – Aywaille (België)

Voeding

We koken lekker, gezond, vegetarisch en zoveel mogelijk met lokale, biologische producten. Zodat je kunt ervaren hoe lekker en gezond eerlijk eten is en wat het doet met de kwaliteit van je trainingen.

Op de 3in1Sports stages zijn algemene voorwaarden van toepassing. Die kan je hier downloaden.

Gran Canaria Silhouet
Contact-02
Contact-04
Geloven Is Genieten-5
Trainingsstages – 25
Trainingsstages – 13
Kijkduin 2010 Startfoto
Trainingsstages – 6
Trainingsstages – 8
Clinics – 3
Personal Coaching – 7
Contact-01

Meer informatie?

Wil jij weten of 3in1Sports iets voor jou is? Een keertje mee trainen op één van de maandelijkse trainingsdagen? Vragen voor Bert of voedingsgerelateerde vragen voor Tabitha? Neem contact met ons op, we horen graag van je!

Naam:

E-mail:

Jouw bericht: