skip to Main Content

Ga met 3in1Sports op trainingsstage!

3in1Sports trainingsstages zijn volledig verzorgd, worden geleid door ervaren trainers en vinden plaats op de mooiste locaties.

Een typische stagedag

Wakker worden met een ontbijtloopje in het bos. Daarna douchen en uitgebreid ontbijten met vers fruit, muesli en en powerpap. Factor 20 op de benen, bidons vullen en genieten van de klimmen en afdalingen. Thuis een maaltijdsoep en salade en relaxen aan het zwembad. ‘s Avonds een uitgebreid diner en genieten van de zonsondergang.

Locaties

De stages worden georganiseerd op de mooiste locaties, van waaruit het prachtig zwemmen, fietsen en lopen is. Onze locaties:

Wilgenweard – Nijverdal (Nederland)
Las Errizas – Alcala del Valle (Spanje, Andalusië)
Finca La Padrera – Ca’n Picafort (Spanje, Mallorca).
CCR – Aywaille (België)

Voeding

We koken lekker, gezond, vegetarisch en zoveel mogelijk met lokale, biologische producten. Zodat je kunt ervaren hoe lekker en gezond eerlijk eten is en wat het doet met de kwaliteit van je trainingen.

Op de 3in1Sports stages zijn algemene voorwaarden van toepassing. Die kan je hier downloaden.

Meer informatie?

Wil jij weten of 3in1Sports iets voor jou is? Een keertje mee trainen op één van de maandelijkse trainingsdagen? Vragen voor Bert of voedingsgerelateerde vragen voor Tabitha? Neem contact met ons op, we horen graag van je!

    Naam:

    E-mail:

    Jouw bericht:

    Back To Top